Hartie sublimare pe bumbac A3 50 coli

Brand: SublimareBumbac
Cod produs: SB10002-A3 Categorii: ,

170.00 lei

Stoc epuizat

Sublimarea pe bumbac este o metodă inovativă de transfer al imaginii pe textile deschise la culoare din bumbac, compatibil cu imprimante ieftine de desktop.

Insistăm pe noțiunea următoare: NU ESTE FOLIE DE TRANSFER, FILM, SISER, etc. Aceasta este HÂRTIE DE SUBLIMARE. Este un concept relativ nou și care recent a fost adus în România, motiv pentru ca nu se prea găsesc informații pe nicăieri. Vă oferim asistență pe whatsapp sau telefonic pentru a folosi setul de sublimare pe orice tip de bumbac.

Vă anunțăm că aveți nevoie de PUDRA SPECIALĂ‚ DE SUBLIMARE PE BUMBAC – https://www.tricouriengross.ro/pudra-sublimare-pe-bumbac/

Sublimarea pe bumbac este o metodă foarte practică și care se poate folosi la afaceri de printat tricouri mici, medii și chiar mari. Culorile sunt foarte vibrante și clare. Printul este rezistent și face față la peste 40 spălări la 60° (deși recomandăm spălarea cu apă rece și evitarea uscătoarelor automate). În magazinul nostru puteți cumpăra toate cele necesare unei afaceri de printat tricouri: Textile (tricouri, hanorace, șepci, etc.), cerneală sublimare, hârtie transfer termic pe bumbac sau sintetic, folie transfer pentru cutter plotter, presă termică dar și altele. Avem și pachete gata pregătite pentru cei care vor imprimantă CISS cu cerneală transfer, presă termică, hârtie și tricouri.

Clip demonstrativ de utilizare – https://www.youtube.com/watch?v=uEc10AvSNpQ

Nu există tabel

Nu există specificații

Altii au cumparat si..