culoarea anului 2024 in fashion

Ai aflat care este culoarea anului 2024 in modă?

Iată ca am aflat care este culoarea anului 2024 in fashion: Peach Fuzz.

peach fuzzz culoarea anului 2024 în modă

În sfârșit cei de la Pantone au anunțat care este culoarea anului 2024. Aceasta este Peach Fuzz (13-1023), un roz cu ușoare nuanțe de portocalii.

Știm de asemenea care sunt culorile pentru primăvara 2024. Cei de la PANTONE le-au anunțat de ceva vreme.

Care este culoarea anului 2024 în modă? Haideți să vedem care vor fi tendințele la care trebuie să ne așteptăm pentru definirea stilului în 2024.

Pasionați de modă, pregătiți-vă să faceți față lumii vibrante a tendințelor din 2024! Pregătiți-vă pentru o revelație exclusivă a culorii la modă ce va domina scena internațională a designului de modă.

Știi care este culoarea anului 2024 în modă?

Am aflat deja! Culoarea anului 2024 în modă este Peach Fuzz.

peach fuzz

Haideți să pășim cu îndrăzneală în viitor cu paletele de culori ce ne vor aștepta pe rafturile fizice ori virtuale ale magazinelor de fashion!

În căutarea ansamblului perfect, înțelegerea tendințelor de culoare este crucială. Ai aflat care este culoarea anului 2024 in moda? Culoarea care va fura lumina reflectoarelor este dezvăluită aici.

Moda nu este doar despre culori; este vorba despre nuanțele și nuanțe care definesc fiecare anotimp. Să pătrundem în paleta care va da tonul pentru 2024.

Cei de la PANTONE au anunțat recent care sunt culorile pentru primăvară/vară 2024. Iată ce ne spun aceștia: Culorile pentru NYFW (New York Fashion Week) Spring 2024 inspiră sentimente de eliberare. Deschizând imaginația și amplificând și eliberând spiritul nostru artistic unic, ele ne permit să ne exprimăm în moduri mai inventive”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone® Color Institute în raport. „Un amestec armonios de nuanțe familiare, infuzate cu o latură contemporană, culorile pentru NYFW Spring 2024 introduc o nouă interpretare a vremurilor actuale, pe măsură ce amintirile din trecut și o privire spre viitor aduc speranță pentru prezent.”. De asemenea, Leatrice Eisman a declarat ”culoarea acestui sezon trece dincolo de previzibil pentru a interacționa între ele în moduri puternice.”

Culorile pentru primăvara 2024 sunt:

  • horizon bluze (albastru ciel) – o nuanță de albastru atmosferic care indică locul unde marea se întâlnește cu cerul.
  • strong blue (albastru intens) – o nuanță de albastru nemărginit care ne încurajează să privim dincolo de ceea ce este evident.
  • bistro green (verde intens) – un ton bogat ce simbolizează o prezență substanțială.
  • spicy ustard (muștar picant) – o culoare cu un izbitor ton exotic.
  • chutney (maro pământiu) – o nuanță ce semnifică savoarea și îmbierea
  • sunt orange (portocaliu strălucitor) – un portocaliu învăluitor ce reflectă un apus strălucitor de soare.

Ce culori au fost în trecut la modă în fashion?

Dacă ar fi să aruncăm o privire către trecut, putem să ne facem o idee despre felul în care au evoluat culorile de-a lungul vremii.

E adevărat că de principiu este o culoare a anului, dar mai sunt și alte câteva adiacente care se ridică prin susținerea designerilor ori prin gustul publicului.

1. Culoarea anului 2010 – Turcoaz – o nuanță primitoare li luminoasă, ce combină tonurile cerului senin și aspectele revigorante ale verdelui. Ne inspiră, așa cum spun cei de la Pantone și ne duce cu gândul la ape liniștite, tropicale.

2. Culoarea anului 2011Caprifoi – este o culoare ce inspiră încredere, curaj, vitalitate. Suntem îmbiați să ne lăsăm spiritul să zburde liber, să se infuzeze și să vibreze în fiecare zi. Caprifoiul ne încurajează să luăm în piept necazurile de zi cu zi. Este un roz roșcat dinamic ce ne susține psihicul și ne ajută să facem față provocărilor.

3. Culoarea anului 2012 – Tangerine tango – un portocaliu roșiatic, vioi și atrăgător. Este o culoare sofisticată, dar totodată dramatică și încărcată de profunzime. Ne duce cu gândul la un apus de soare, dar și la căldură, prietenie. Tangerine Tango este o nuanță provocatoare potrivită atât bărbaților cât și femeilor.

4. Culoarea anului 2013Emerald (verde smarald) – o culoare plină de viață, de vitalitate, ce ne oferă energie revigorantă, ne încarcă pozitiv. De asemenea, ne oferă un sentiment de împlinire, ne inspiră și ne oferă un echilibru binemeritat. Culoarea unei pietre semiprețioase, percepția clară a smaraldului fiind una sofisticată și luxoasă.

5. Culoarea anului 2014 – Radiant Orchid (orhidee radiantă) – o culoare strălucitoare, un orbitor care te scoate din anonimat. Este clar că Radiant Rochid atrage atenția, iar variațiile nuanței sunt de asemenea provocatoare atât pentru femei cât și pentru bărbați. Această nuanță este deosebit de versatilă, îmbinând tonuri reci și calde, violetul fiind o nuanță atrăgătoare, măgulitoare pentru nuanțele de păr, ochi și piele.

6 Culoarea anului 2015 – Marsala (un roșu robust, pământiu), o nuanță care ne îmbogățește atât mintea cât și trupul și sufletul. Marsala este tonul satisfacției, este o culoare sofisticată, pe cât de naturală pare a fi. Încurajează creativitatea și experimentarea cu culori. Este excelentă pentru frumusețe, elegantă, captivantă pentru unghi, buze și păr.

7. Culoarea anului 2016 – Rose Quartz (roz cuarț) – o culoare delicată, în fapt fiind o îmbinare de culori Rose Quartz și Serenity. Nunațele sunt primitoare, îmbietoare, conferă siguranță și liniște, stare de bine și odihnă. Această combinație de Rose Quartz și Serenity provoacă o fluiditate în exprimare ce ne îndeamnă la a fi mai puțin preocupați de a judeca, ci mai degrabă de a interpreta într-un fel deschis.

8. Culoarea anului 2017 – Greenery (galben – verzui) – este o nuanță plină de gust ce evocă zilele de primăvară când natura se întoarce la viață. Frunzișul ce stă să înverzească ne îmbie la un respiro. Verdeața este revigorantă, inspiră unitate, reflecție asupra lucrurilor, omniprezență. Este o culoare care simbolizează viața cu pasiunile și vitalitățile ei de la începuturi.

9. Culoarea anului 2018 – Ultra Violet (violet dramatic) – o alegere inventivă, dramatică, plină de originalitate. Ne îndeamnă la gândire. Este învăluită de mister și ne atrage să descoperim ce se ascunde dincolo de ea. Este o nuanță neconvențională, non-conformistă, o nuanță plină de emoție și profunzime. Aduce aminte de cultura pop occidentală.

10. Culoarea anului 2019 – Living Coral (coral viu). 0 o nuanță rozalie cu accente aurii care energizată, revigorează și ne îmbrățișează cu căldură. Ne hrănește cu speranțe și ne îmbie la confort. Ne face să devenim dornici de autentic, ne captivează și ne oferă totodată o conexiune către intimitate. Sociabilitatea și spiritul Coralului simbolizează nevoia noastră de a fi optimiști, veseli.

11. Culoarea anului 2020 – Classic Blue (albastru clasic) – ne inspiră încredere și ne insuflă calm. Scoate în evidență dorința noastră de a avea o bază stabilă, de a construi pe o fundație solidă. O nuanță albastră atemporală și de cursă lungă care ne îndeamnă la gândire, ne provoacă dorințe, pornind de la încredere și stabilitate. Ne conferă în același timp un sentiment de pace, de liniște, un refugiu dacă vreți pentru zilele mai puțin senine.

12. Culoarea anului 2021 – Ultimate Gray, Illuminating (o îmbinare de culori, un gri șters și un galben luminos). Această combinație de nuanțe ne oferă un puternic mesaj pozitiv, ne încarcă cu speranță. Uniunea celor două tonuri, Ultimate Grey și Illuminating evidențiază o forță greu de stăpânit. Suntem în prezența binelui luminos și a răului răpus, dacă am privi aceasta uniune ca pe o metaforă. Este o poveste de culoare, plină de profunzime, dar și încărcată de promisiunea unui viitor însorit, prietenos.

13. Culoarea anului 2022 – Very Peri (violet cu nuanțe de albastru și roșcat șters), o alegere care ne susține spiritul creativ. Very Peri e un simbol al zeitgeist-ului global. Este o fuziune între starea fizică și cea digitală. Putem spune că este alegerea ideală pentru gameri pentru că sugerează într-un fel metaversul. Pune în evidență inovația și transformarea încruntării în bucurie, în dinamism, în creativitate și curaj.

14. Culoarea anului 2023 – Viva Magenta (roșu ușor închis, cu accente naturale). Culoarea anului 2023 vibrează prin toți porii, emanând energie și vigoare. Este o nuanță din familia roșului, încărcată de expresivitate și forță. O culoare pulsatorie care ne domină cu exuberanța ei optimistă, dar plină de candoare. Roșul animat de bucurie ne încurajează să ne exprimăm liberi, să ieșim din cotidian, să fim chiar ușor rebeli.

15 Culoarea anului 2024 – Peach Fuzz (un roz cu nuanțe șterse de portocaliu). Culoarea anului 2024 este una înviorătoare, dar blândă, prietenoasă, jucăusă. Putem să afirmăm nuanța subtilă Peach Fuzz este una care aduce cu cea a piersicii, oferind sentimente de bunătate de tandrețe, de apropiere de cei dragi. Este o nuanță caldă care sugerează apropierea noastră de cei dragi. În sfârșit vedem o abordare proaspătă, dar în același timp calmă, liniștită, care ne trezește totuși simțurile.

peach fuzz

Pe măsură ce vă vom dezvălui secretele modei din 2024, este clar că culorile anului dețin puterea de a ne transforma garderoba și de a ne ridica spiritul. Ai aflat care este culoarea anului 2024 în modă? Stați aproape și bucurați-vă împreună cu noi de recomandările specialiștilor pentru anul ce va să vină. Deocamndată puteți să vă delectați cu un articol de-al nostru în care vă ofeream câteva sfaturi despre combinațiile de culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *