Cum plasez o comanda

Cautare produs si filtrare

Stii exact ce produs cauti? Ai un cod de produs (SKU)? Daca da, scrie in bara de sus (search) disponibila si pe desktop si pe mobil (lupa) ceea ce doresti sa cauti. Cautarea se face dupa nume sau cod unic al produsului (sku).

Nu stii exact numele sau codul produsului, dar ai o idee despre cum ar trebui sa fie? Perfect, noi avem o serie de filtre pregatite special pentru tine. Aceste filtre le gasesti fie in meniu – meniul sandwich din stanga (cele 3 linii paralele orizontale), fie in pagina magazinului (click aici) unde poti sorta dupa orice iti pofteste tie inima (categorie, brand, material, cusatura, culoare, etc.). Daca nici atunci nu ai gasit ceea ce vrei, ramane doar sa ne scrii pe whatsapp pentru a te ajuta in identificarea produsului potrivit tie.

Selectare atribute, stocuri si preturi

Ai gasit produsele, acum trebuie sa seletezi atributele aferente produsului, dupa caz. Unele pot avea marimi, altele culori, etc. Selecteaza combinatia dorita si va aparea stocul si pretul acesteia. Produsele fara stoc NU VOR PUTEA fi adaugate in cos. Deci nu-ti face griji, toate produsele pe care le vei comanda vor avea stoc. Apasa adauga in cos si vei primi o notificare daca actiunea a avut succes.

Vizualizare cos, editare produse, cupoane

Am adaugat toate produsele necesare in cos. Navigam din dreapta sus catre cos. De acolo putem modifica uneori cantitatea, alteori putem scoate sau adauga produse, cupoane, samd. Dupa ce suntem siguri ca avem tot ce ne trebuie, navigam catre “finaliza comanda” apasand butonul verde din cos.

Finalizare comanda si post-procesare

In pagina de finalizare comanda avem de completat:
– Adresa de facturare & livrare (foarte importat sa treceti CODUL POSTAL corect, mai important decat restul adresei in sine). Unele firme de curierat tin cont doar de codul postal si completandu-l gresit s-ar putea sa ajunga comanda in alta parte decat v-ati dori.
– Daca bifati livrarea in alta parte decat cea de facturare, la fel, aveti grija sa treceti codul postal corect.
– Alegeti metoda de plata potrivita (click aici pentru detalii plati)
– Bifati daca sunteti de acord cu politica noastra
– Puteti alege daca in colet sa primiti sau nu factura (prin bifa confirmati ca factura sa fie doar digitala)
– Apasati pe butonul “PLASEAZA COMANDA” pentru a intra in procesare.
– Veti primi mail cu confirmarea comenzii. In momentul in care aceasta este finalizata veti primi AWB + factura pe mail, dar le veti gasi si in contul dumneavoastra de utilizator.

Nu in ultimul rand, daca experienta pe site-ul nostru a fost una placuta, va invitam sa ne lasati un review pe google sau facebook.

Va multumim si spor la cumparaturi in continuare!